Over ons

Contact

Krijg inzicht in uw gezondheid door informatie en meetinstrumenten

Care4Measure.nl Veendam

 

U kunt ons bereiken via:

Winkel:

Heeft u vragen over uw gezondheid en/of het monitoren hiervan, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met ons. Een van onze verkopers of Arjan staat altijd voor u klaar.

 

Over Ons

Krijg inzicht in uw gezondheid door informatie en meetinstrumenten

Care4Measure.nl is een initiatief van fysiotherapeut Arjan Niemeijer.  Hiermee bundelt hij zijn fysiotherapeutische kennis en ondernemersdrift en streeft ernaar iedereen het nodige inzicht te geven in zijn of haar gezondheid. Dit doet hij door middel van het verstrekken van laagdrempelige informatie en het aanbieden van meetinstrumenten.

Op de site is informatie te vinden over onder andere het hebben van een hoge bloeddruk en kortademigheid. Ook wordt uitgebreid aandacht besteed aan preventie bij obesitas en diabetes. Wij bieden meetinstrumenten aan zoals bloeddrukmeters, saturatiemeters, weegschalen en sporthorloge's die je inzicht geven in jouw gezondheid. Ook maakt het gebruik van de juiste meetinstrument het mogelijk om progressie in kaart te brengen. Verdere uitleg hiervan is te vinden onder het tabblad "aandoeningen".

"Inzicht in gezondheid voor iedereen"

De meetinstrumenten die Care4Measure.nl aanbiedt zijn online aan te schaffen, maar ook verkrijgbaar bij fysieke winkels, sportscholen en fysiotherapiepraktijken. Dit geeft u de mogelijkheid het product te zien, te testen en eventuele vragen te stellen.

De focusregio van onze diensten is Veendam en omstreken, maar natuurlijk leveren wij ook aan de rest van Nederland.

Arjan Niemeijer